Brødrene Dahl AS

Logo

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA, INDUSTRI, MARINE, OLJE & GASS, VANNKRAFT OG SAMFERDSEL.


FM Mattsson

logo

FM Mattsson er Sveriges eldste kranprodusent. Allerede i 1865 ble FM Mattsson grunnlagt av Frost Matts Mattsson, og har siden den tid vært en foregangsbedrift for hele bransjen. Til å begynne med ble det produsert urverksdetaljer til Mora-klokken, lusekammer, bjeller, spenner og hælsporer. I 1876 støper Frost Matts sine første tønnekraner.


Mora Armatur

logo
Mora Armatur er et av Nordens ledende foretak innen produktutvikling og markedsføring av sanitetsarmatur (vannkraner for kjøkken og bad). Hovedkontorer ligger i Mora. I VVS-bransjen er vi kjent som det innovative foretaket med produkter som har eleganse, god funksjon og høy kvalitet.


Geberit Group

logo
Geberit Group er markedsleder i Europa innen sanitærteknikk med en global orientering. Geberit har egne representanter i 41 land. Spekteret omfatter produktområdene innen sanitærsystemer og rørsystemer. Geberits merkevarer er innovative, holdbare og miljøeffektive.


Porsgrund

logo
Porsgrund gjør det mulig å skape et inspirerende, trygt og personlig baderom med smarte og fleksible løsninger basert på moderne, nordisk design.


Foss Fabrikker A/S

logo
Foss Fabrikker A/S er den ledende produsenten av baderomsmøbler på det norske markedet. Vi tilbyr en rekke forskjellige baderomsserier slik at du kan få akkurat det badet du drømmer om.


OSOs visjon

logo
OSOs visjon er at vi skal produsere og selge energieffektive og miljøvennlige rustfrie varmtvannsberedere av overlegen kvalitet til konkurransedyktige priser i hele Europa.


Wavins

logo
Wavins produkter er ikke synlige i det daglige. Systemene er skjult i vegger og gulv, under veier, parkeringsplasser og landbruksarealer. Våre produkter bringer moderne komfort inn i hverdagen – en komfort vi mennesker betrakter som en selvfølge, men som bare kan skaffes til veie gjennom innovative, solide og sikre rørsystemer.


Uponor

logo

Uponor er en ledende internasjonal leverandør innen systmemer for VVS og innendørs klima. Våre løsninger gir komfort til menneskers hverdag i deres hjem, på jobb og i det offentlige rom. I de nordiske landene er Uponor en stor leverandør av rørsytemer for Infrastruktur. Uponors nøkkelprodukter blir solgt i over hundre land verden over.